Voor ouders

Voor ouders

Ons beleid is vastgelegd in het pedagogisch werkplan dat via de website te downloaden is. We schrijven onder andere over onze werkwijze, ons personeel, uitjes, de rol van de ouders, normen en waarden en gezond- en veiligheid.

Ook lees u op de website over de gezond- en veiligheid, en over de klachtenregeling.

Als u nog vragen overhoudt over Enjoy! Preschool, neemt u dan contact met ons op.

COVID-19Wat doet Enjoy! Preschool?

Wij ontvangen kinderen net als altijd met liefde! Weliswaar aanzienlijk minder kinderen, maar we geven hen minstens net zoveel liefde ;-). Werk je in een vitale branche en wil je je kind(eren) graag zorgeloos en in een ruime omgeving laten spelen, laat het ons alsjeblieft weten zodat wij een plekje kunnen reserveren. Wij streven naar een groepje kinderen, niet meer dan 6 met 1 begeleider in eigen ruimte.

Aanmelden kan via administratie@enjoy-amstelveen.nl