Referenties

Tharindu is slechts 4 maanden bij Enjoy! Preschool geweest en hij heeft het er vanaf dag 1 naar zijn zin gehad. De huiselijke sfeer, de leuke activiteiten, de persoonlijke aandacht en de geweldige leidsters zorgden ervoor dat hij elke keer met plezier naar “school” ging. Wat Tharindu heel leuk vond was dat er naast de vrouwelijke leidsters ook een man was, en wat voor één! Tharindu noemde Roy zijn vriend en werd helemaal blij als hij hem zag. Mijn zoontje is nu 4 en zal Enjoy en de leidsters missen. Enjoy! is een absolute aanrader voor elk kind!

Nicole

Mijn jongste dochter was een van de eerste peutertjes bij Enjoy Preschool en ze heeft het er geweldig gehad. Haar zuster die al op school zit wilde zelfs niet weg als we haar zusje brachten. De sfeer is heel goed, warm, veilig en gezellig. Er heerst een zekere rust, maar dat wil niet zeggen dat de kinderen niet zichzelf kunnen zijn. Ze kunnen zich lekker laten gaan!

Het was zo goed bevallen dat ik heb besloten om mijn beide dochters in te schrijven voor de BSO van Enjoy, omdat het in mijn ogen de beste keuze voor mijn kinderen is. Het is vertrouwd en persoonlijk. De meiden werden verwelkomd alsof het familie was en zo voelt het nog steeds. Er is aandacht voor ieder kind en er wordt goed op ze gelet. Mijn dochters zitten nu een jaar op de BSO en ze hebben nog geen een keer gezegd dat ze niet naar Enjoy willen, ze gaan graag omdat het team van Enjoy hun ook graag ziet. En dat geldt voor ieder kind.

Mirjam

Tom (3) moest erg wennen, maar is zo liefdevol opgevangen dat dit heel snel ging. De sfeer is super. Erg leuk zijn de verschillende thema’s waar de kinderen aan werken. De leidsters zijn oprecht betrokken en creéren een stabiele, veilige en warme omgeving waar ik Tom zonder problemen achter laat! Absoluut aan te raden!

Mariélle (39 jaar) over Enjoy! Preschool