Preschool

Alle begeleiders bij Enjoy! hebben hart voor educatie. Dat is voelbaar door de hele organisatie. Ook hechten wij bij Enjoy! heel veel waarde aan het peuterspelen voordat een peuter een kleuter wordt. Zowel kinderen die wel naar de dagopvang gaan als voor kinderen die dat niet gewend zijn, is er bij Enjoy! Preschool de mogelijkheid om alvast kennis te maken met samen in een ruimte leren.

Het belang van zelfredzaamheid en zelfregulatie voor het beter kunnen leren is ook voelbaar in onze benadering naar kinderen. De plek om voor te bereiden op school!

COVID-19Wat doet Enjoy! Preschool?

Wij ontvangen kinderen net als altijd met liefde! Weliswaar aanzienlijk minder kinderen, maar we geven hen minstens net zoveel liefde ;-). Werk je in een vitale branche en wil je je kind(eren) graag zorgeloos en in een ruime omgeving laten spelen, laat het ons alsjeblieft weten zodat wij een plekje kunnen reserveren. Wij streven naar een groepje kinderen, niet meer dan 6 met 1 begeleider in eigen ruimte.

Aanmelden kan via administratie@enjoy-amstelveen.nl