Preschool

De dag samengevat

8.00 – 9.00 uur: De peuters komen binnen en er is een heerlijk kopje koffie voor de ouders.
9.30 uur: Start van de dag met een gezamenlijke kring waar activiteiten worden aangeboden.
10.30 uur: Biologisch (fruit)hapje en drankje.
11.00: Vrij spelen, creatieve activiteiten, buiten spelen.
12.00 uur: De kinderen van het peuterspelen worden opgehaald.
12.15 – 13.00 uur: De andere kinderen gaan aan tafel en genieten van de verse biologische lunch.
13.00 uur: De peutertjes gaan weer mee naar huis.

Zo ziet de ochtend eruit

Vanaf 8 uur komen de peuters binnen. De ouders kunnen dan nog even gezellig blijven zitten om een kopje koffie te drinken en eventueel nog even een puzzel maken of een boekje lezen met hun kind.
Om 9.30 uur gaan wij in de kring werken met De boom vol verrassingen, My name is Tom, liedjes zingen, dansen, spelletjes spelen, voorlezen. Na de kring is er even tijd om vrij te spelen. De engelse taal komt dagelijks aan bod.
Rond 10.30 uur gaan we aan tafel om een lekker biologisch hapje te eten en te drinken. Hierna bieden wij een creatieve activiteit aan en proberen we ook altijd even buiten te spelen.
Rond 12.00 uur gaat het eerste groepje peuters naar huis en gaan de andere peuters aan tafel om te eten.