Activiteiten

Activiteiten

Elke activiteit die we aanbieden bij Enjoy! Preschool geeft ons de mogelijkheid om de peuters te stimuleren en motiveren om te leren. Van samen fruit eten, het uitdelen, het wachten, de te nemen acties benoemen: ‘Als jij 4 appeltjes pakt, pak ik alvast een plankje en een mes’. ‘Nu is …aan de beurt om 3 stukjes te pakken. Daarna kom je bij de volgende tafel’, tot het aandoen van jasjes en schoentjes. De peuters krijgen een rol en leren van elke actie. Wij, de begeleiders zijn heel bewust van ons taalgebruik en ons doel. Voor de peuters is het een grote leerschool op zich. Ze leren er speelgoed delen, wachten op hun beurt, luisteren naar een ander, voor zichzelf opkomen en nog zoveel meer. Ook helpen wij ze bij het verkrijgen van inzichten die bij ze passen.

In de ruimte van Enjoy! Preschool hebben we een ‘ik ga naar school’ hoek ingericht waar peuters kunnen kennismaken met materialen die ze op school tegen gaan komen.

COVID-19Wat doet Enjoy! Preschool?

Wij ontvangen kinderen net als altijd met liefde! Weliswaar aanzienlijk minder kinderen, maar we geven hen minstens net zoveel liefde ;-). Werk je in een vitale branche en wil je je kind(eren) graag zorgeloos en in een ruime omgeving laten spelen, laat het ons alsjeblieft weten zodat wij een plekje kunnen reserveren. Wij streven naar een groepje kinderen, niet meer dan 6 met 1 begeleider in eigen ruimte.

Aanmelden kan via administratie@enjoy-amstelveen.nl